follow Catalog firme » Turism » Cazare » Firme cazare craciun » Cazare craciun alba
  home     Firme cazare craciun   Cazare craciun alba

Cazare craciun

cazare craciun cabane,cazare cabane craciun (ALBA)
[Actualizat: 27-10-2015] CRACIUN 2015 Vidra ! Sejur 4 nopti in perioada 23.12-27.12.2015 Tariful 800 lei/noapte pentru un grup de 12 persoane include urmatoarele servicii: ~ cazare 4 nopti cabana impodobita festiv pentru sarbatoarea Craciunuluii - Plimbare cu sania trasa de cai Cabana se inchiriaza integral ,avem la dispozitie 5 camere pt. 12 pers ,bucatarie complet utilita , va sta la dispozitie ,,tv ,living ,toata cabana in,curte gratar,
[+] mai mult
[+] mai multe poze
0747 *** ***Click aici!
cazare craciun sebes,cazare craciun alba (ALBA)
Pensiune nou deschisa, cu o capacitate de 24 locuri, in camere de 2 si 3 persoane, fiecare camera dotata cu baie proprie si televizoare de tip led. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0740 *** ***Click aici!
cazare craciun alba iulia,cazare craciun alba (ALBA)
Cabana noua, utilata si mobilata,14 locuri de cazare, terasa, gradina 2800 mp, iaz cu pesti, apa curgatoare langa proprietate, zona linistita si deosebita din punct de vedere natural. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0729 *** ***Click aici!